Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/04/2011

Promoció de la ciutat i la seva gastronomia a Montpellier

VNG es promocionarà a França en el marc de les accions de l'Any de Catalunya a França       VNG es promocionarà a França en el marc de les accions de l'Any de Catalunya a França

Durant el cap de setmana la ciutat francesa acollirà un 'village catalan' amb una mostra de la cultura i la gastronomia catalanes

L'Ajuntament de VNG, dins el Pla Gastronòmic de la ciutat, participarà del 15 al 17 d'abril de les accions de l'Any de Catalunya a França que es realitzaran a la ciutat de Montpellier. Aquesta iniciativa està impulsada per l'Agència Catalana de Turisme amb l'objectiu de donar a conèixer tots els aspectes relacionats amb la cultura i la gastronomia catalanes.

Mitjançant un 'village catalan' la ciutat francesa acollirà degustacions gastronòmiques, exposicions, cinema, altres activitats que són pròpies del nostre país. Vilanova i la Geltrú, que ja ha participat en d'altres certàmens promocionant la gastronomia local, hi serà present el diumenge 17 d'abril al migdia, amb un estand on hi haurà exemplars de la nova guia 'Vilanova i la Geltrú, gaudeix-ne' i també amb una demostració i degustació d'un dels plats més típics i tradicionals de VNG, sípia a la bruta.

Amb aqueta acció de promoció, l'Ajuntament de VNG té per objectiu donar a conèixer les qualitats de la ciutat entre els ciutadans francesos com a potencials visitants turístics de la nostra ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00