Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/11/2014

El magazine ' 1món.cat ' s'emet aquest cap de setmana des de la Fira de Novembre de VNG

   El programa s'emet dissabte i diumenge de 18 a 20 h El programa s'emet dissabte i diumenge de 18 a 20 h

El programa, que diumenge farà un seguiment especial del 9-N, comptarà amb la col·laboració de Canal Blau televisió

El magazine de televisió 1món.cat, que actualment es pot veure a una trentena de televisions locals, s'emetrà aquest cap de setmana des de Vilanova i la Geltrú, per viure en directe la Fira de Novembre. L'espai, que compta amb la col·laboració de Canal Blau televisió, mostrarà als seus espectadors les novetats d'aquest certamen multisectorial, un dels més importants de Catalunya pel que fa al nombre d'expositors i de visitants.

1món.cat, que s'emet els dissabtes i diumenges de 18 a 20 h. instal·larà dissabte el seu plató a la rambla de la Pau per realitzar, entre d'altres continguts, entrevistes relacionades amb la mateixa Fira de Novembre, el Festival Vida o la campanya de promoció de la Gamba de Vilanova, que tot just finalitza aquest cap de setmana.

Diumenge, 1món.cat mantindrà el seu format, i es traslladarà a la plaça de la Vila per tal de fer el seguiment de la jornada del 9N, amb entrevistes i connexions en directe per conèixer la darrera hora de la jornada de votacions del 9N, com a part del desplegament que les televisions locals faran coincidint amb la celebració del procés participatiu.

El magazine 1món.cat recorre el territori català els caps de setmana, posant el focus d'atenció en aquells municipis que acullen un esdeveniment d'interès social o cultural. Per fer-ho possible compten amb la col·laboració de la televisió local de referència, que en aquest cas és Canal Blau televisió, que assumeix el 50% de la realització del programa.

A més de poder-se veure per televisió, també es pot seguir per ‘Streaming' al web de www.laxarxa.com

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00