Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/03/2011

Campanya per a l'adopció de gossos i gats

Imatge de la campanya Imatge de la campanya

El Centre d'Acollida d'Animals Domèstics amplia l'horari de visita de l'abril al juny

Busco família és la nova campanya de la Mancomunitat Penedès-Garraf destinada a promoure l'adopció de gossos i gats del CAAD (Centre d'Acollida d'Animals Domèstics). La campanya consta de material gràfic i d'un vídeo protagonitzat pel Calipo, un gos que ha estat abandonat i que es troba al CAAD, (Centre d'Acollida d'Animals Domèstics), esperant una nova oportunitat de viure en família.

El material gràfic tracta sobre la problemàtica de l'abandonament i incideix en la necessitat de fer adopcions responsables, alhora que explica en què consisteix l'adopció i els passos que han de seguir aquelles persones que vulguin acollir un gos o un gat. El desenllaç de la història del Calipo es pot veure al web del CAAD (www.caadpenedes.org) en un vídeo on, a més, es mostren alguns aspectes relacionats amb la tinença responsable.

Coincidint amb aquesta campanya, el CAAD amplia l'horari de visita de les instal·lacions a les tardes. Així, en els mesos d'abril a juny, el centre obrirà de dilluns a divendres, de 16 a 18 h. En els mesos de juliol a setembre, l'horari de tarda serà de 17.30 a 19.30 h. El CAAD, ubicat a Vilafranca del Penedès, obre tot l'any els matins de dilluns a dissabte de 10 a 13 h, i resta tancat els diumenges i els festius.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00