Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/10/2013

Es realitzen millores a la pista exterior del Pavelló de la plaça de les Casernes

Pista exterior Pavelló Municipal d'Esports  Pista exterior Pavelló Municipal d'Esports

Els treballs han servit per millorar el paviment de la pista, molt malmès pel seu ús constant i el pas del temps

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha enllestit els treballs de millora de la pista exterior del pavelló de la plaça de les Casernes.

Els treballs han tingut un cost de poc més de vint mil euros i han servit per garantir i allargar la vida útil d'aquesta pista que actualment presentava un paviment de formigó molt erosionat, pel seu ús constant, així com també unes juntes molt malmeses, el que impossibilitava que s'hi poguessin disputar partits, més enllà dels equips de base.

Les obres de condicionament de l'espai, que han durat una setmana, s'han realitzat gràcies a una subvenció que obligava a realitzar-les abans de finalitzar l'any. És per aquest motiu que s'ha vist la oportunitat de fer-les en aquest moment. Conscients del trasbals que podia causar entre els equips que la utilitzen en tot moment s'han mantingut informats els usuaris per tal de minimitzar els efectes.

El condicionament de la pista exterior ha consistit en retirar les antigues marques de pintura i aplicar un producte per millorar la superfície i l'adherència de la pista. Posteriorment es va polir de nou la superfície i es van tornar a pintar les línies de joc. El tractament aplicat requereix d'entre 7 i 20 dies d'assentament, depenent de factors com la humitat i la temperatura. 
Detall dels treballs
Ja que durant aquest temps el paviment pot relliscar més de l'habitual, l'empresa encarregada dels treballs n'ha fet un seguiment després del qual garanteix que, transcorregut el període d'assentament, la pista estarà en òptimes condicions per acollir les diferents activitats esportives. Val a dir també que l'obra té una garantia de dos anys.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00