Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/06/2010

Attic celebrarà un taller per fomentar noves idees a les empreses

Imatge del taller Zelig    Imatge del taller Zelig

La promoció de l'emprenedoria és una de les vessants de la Fira Internacional de les Idees i els Invents, que comptarà amb una trentena d'inventors i activitats per a tots els públics

Attic 2010 dedicarà divendres al migdia als emprenedors, empresaris i membres de departaments comercials amb noves idees i projectes per explotar. Just acabada d'inaugurar la fira, a les 12 h començarà Zelig, un workshop de dues hores de durada, farcit d'activitats per aprendre a desenvolupar la creativitat i sobretot a posar-la a la pràctica en el cas particular de cada assistent.

L'objectiu és que els participants de Zelig surtin amb bones idees per aplicar als respectius negocis. La metodologia és fer-los pensar pels altres en lloc de per ells mateixos. A Zelig es donen coneixements per aprendre a definir l'activitat empresarial davant dels mitjans de comunicació, com destapar els defectes de l'empresa sense por, s'ajuda al participant a pensar nous productes i serveis pel seu entorn empresarial. Cada participant surt amb idees fresques i propostes innovadores que podran ajudar a la creació d'una nova empresa o donar un valor afegit a la seva activitat. El workshop és gratuït i obert a tothom, cal inscriure-s'hi enviant un correu a ncusine@vilanova.cat, o bé trucant al telèfon 93 810 07 53.

La Fira Internacional de les Idees i els Invents, Attic, se celebra a l'edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú del 4 al 6 de juny. El certamen comptarà amb una trentena d'inventors que exposaran al voltant d'un centenar de creacions, a la segona planta de l'edifici. Pel que fa a la vessant més dedicada a l'emprenedoria, a banda de Zelig s'organitza un programa de ponències a l'Auditori de Neàpolis i s'ofereix assessorament a les persones que tinguin un invent per desenvolupar.

Bikinis per tothom

Entre les diverses activitats que dinamitzen la fira des de divendres a diumenge, cal destacar l'homenatge a l'entrepà bikini, que enguany compleix cent anys. Tant els visitants com els inventors podran gaudir d'un esmorzar o berenar a base de bikinis a la terrassa de Neàpolis, amb vistes al mar. Això sí, fins a exhaurir existències. De fet, en cada edició d'Attic els invents gastronòmics han tingut protagonisme, com va ser el cas del croissant líquid amb cafè amb llet sòlid fa dos anys, o les verdures amb gust de pizza, l'any passat.

Notícies publicades a www.vilanova.cat sobre Attic 2010:

Attic 2010 se celebrarà del 4 al 6 de juny
La sostenibilitat energètica també serà protagonista a Attic 2010
Alguns dels invents que seran al monogràfic sobre l'energia a Attic 2010
 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00