Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/09/2011

La Policia Local renova els vehicles

El cap de la Policia i un representant de l'empresa subministradora mostren els cotxes a Neus Lloveras i Francesc Sànchez El cap de la Policia i un representant de l'empresa subministradora mostren els cotxes a Neus Lloveras i Francesc Sànchez

S'han adquirit mitjançant sistema de 'renting' i van equipats amb un petit ordinador

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha aprofitat la celebració del seu patró, Sant Miquel, per presentar els cinc nous vehicles que substituiran l'antiga flota. Es tracta de cinc Renault Megane Scenic adquirits en modalitat de renting, és a dir, mitjançant un contracte de lloguer amb tots els serveis inclosos per un període de quatre anys.

L'arribada dels nous vehicles de la Policia "tocava en aquest moment perquè s'acabava el renting anterior", ha explicat el regidor de Seguretat i Protecció Ciutadana, Francesc Sànchez. "Es tracta d'una renovació austera, amb vehicles còmodes i adequats per la feina que pertoca, però sense ser de gamma alta", ha afegit.

Tant el regidor com l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, han pogut veure els nous cotxes aquest migdia a la plaça de la Vila. L'alcaldessa ha destacat la necessitat que "el personal municipal compti amb els mitjans de suport suficients per desenvolupar la seva feina", com és el cas de l'actualització periòdica dels vehicles policials. 

Amb la finalitat de facilitar la tasca de la Policia, aquests vehicles tenen instal·lats un petit ordinador de tipus tablet, gentilesa de l'empresa concessionària, Santander Renting. Aquests aparells permetran facilitar la coordinació dels agents i l'accés a les dades de l'ordinador central. "Aquests cotxes són una oficina mòbil, –ha exposat Francesc Sànchez- una eina per facilitar la tasca de la Policia, que és servir la ciutadania i vetllar per la seva seguretat".

Els cinc cotxes, igual que els anteriors, van retolats amb la imatge corporativa de la Policia i estan equipats especialment per a l'ús d'un cos de seguretat. Tres d'ells compten amb mòdul per a trasllat de detinguts a les places del darrere, amb mampara protectora i kit de ventilació, sistema de control des del davant i bloqueig de vidres i portes per evitar fugues. 

Descarrega't la foto.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00