Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/05/2015

Jornada de portes obertes a l'EFAV

Dissabte 9 de maig l'escola obre les seves portes als joves interessats en l'obtenció del títol de Tècnic en Manteniment d'Aeronaus (TMA)

L'Escola de Formació Aeronàutica (EFAV) de Vilanova i la Geltrú organitza la jornada de portes obertes prèvia al període de preinscripció per al curs 2015-2016 aquest dissabte 9 de maig.

A partir de les 11.30 h, a la sala d'actes de l'IMET es farà la presentació del curs de Tècnic de Manteniment d'Aeronaus (TMA), a càrrec de la regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació, Ariadna Llorens; el director de l'EFAV, Àlvaro Molinuevo i els ex alumnes de l'escola i actualment professionals destacats del sector, Jordi Abad, director de qualitat de manteniment a l'empresa Flightline i Xavier Balsells, director tècnic de BCP Aerontecnics. La jornada continuarà a les 12.30 h amb una visita guiada i la presentació de diferents activitats pròpies de l'hangar on els futurs tècnics de manteniment hauran de realitzar la seva tasca professional. 

L'escola de Formació Aeronàutica de VNG està autoritzada per l'Agencia Estatal de Seguretat Aèria per impartir el curs de Formació Bàsica de la Llicència de Manteniment d'Aeronaus de la subcategoria B1.1 'Avions amb motor de turbina'. Per al curs 2015-2016 s'ofereixen 28 noves places per al primer curs dels dos que s'imparteixen a VNG per poder obtenir la llicència de TMA.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00