Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/06/2015

Els nens i nenes de l'escola L'Arjau exposen al Centre d'Art Contemporani La Sala

L'exposició s'ha inaugurat aquest matí, i es podrà visitar fins al 5 de juliol   L'exposició s'ha inaugurat aquest matí, i es podrà visitar fins al 5 de juliol

Els alumnes que ara fan sisè mostren la seva visió del món a través de dibuixos que han anat treballant durant sis cursos

"La intel·ligència creadora com a proposta educativa" és el títol de la mostra que es pot veure a la Sala Oberta del Centre d'Art Contemporani La Sala. Els nens i nenes de l'Escola L'Arjau mostren una nova experiència pedagògica, que forma part del projecte educatiu Mètode de Creació Barcelona.

S'hi pot veure una mostra dels treballs que han realitzat el mateix grup de nens i nenes de l'escola L'Arjau des del curs 2008-2009, des de 1r fins a 6è de primària. Aquest projecte educatiu és pioner dins de l'àmbit docent, i té com a objectiu fer descobrir, conscienciar i exercitar la intel·ligència creadora de l'alumnat.

Expo Arjau a La Sala1

En l'acte d'inauguració de la mostra, en el que hi havia també exdirectors i exprofessors de l'escola, la regidora d'Educació Ariadna Llorens ha remarcat la important tasca de l'Escola l'Arjau per assolir un alt nivell pedagògic i convertir-se un en una escola model. Llorens ha recordat que "creiem molt en la creativitat, la imaginació i el fet de tornar a revisar com pensem, i abans això es limitava molt. Ara s'està veient que els mètodes pedagògics per mantenir aquestes capacitats no s'han de perdre, i per això vull felicitar els qui l'han impulsat".

L'exposició vol proposar al món docent la necessitat que l'aprenentatge de la intel·ligència creadora esdevingui assignatura específica i curricular, i que s'equipari en importància a l'aprenentatge de les altres matèries escolars. Tots els dibuixos, idees, i títols de l'exposició són creació personal de cadascun dels nens i nenes participants, dels quals el professor, Albert Cosp, s'ha mostrat molt orgullós en l'acte d'inauguració. Cosp ha volgut donar les gràcies tant a l'alumnat com a totes les persones de l'escola que han cregut en el projecte des del principi.

La mostra es podrà visitar fins al 5 de juliol.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00