Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/04/2008

Avui comença l'exposició '5 anys de la biblioteca en imatges i en xifres' a l'Armand Cardona

El divendres 11 d'abril, la Biblioteca Armand Cardona Torrandell celebrarà el 5è aniversari

Entre els actes programats hi ha tres exposicions. Una és la titulada 'Construint biblioteques públiques: nous espais per a la cultura', que es va inaugurar el passat 2 d'abril i que es podrà veure fins a la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril, i en la que es mostra l'arquitectura de tretze biblioteques construïdes en els darrers cinc anys, entre les quals es troba l'Armand Cardona Torrandell.

La segona exposició recull '5 anys de la biblioteca en imatges i en xifres' i es pot veure des d'avui, 7 fins al 26 d'abril. Algunes d'aquestes dades són els 482.761 visitants que ha tingut l'equipament durant aquests 5 anys; els 314.346 préstecs de documents; o les 101 tertúlies literàries celebrades.

En tercer lloc, el mateix 11 d'abril s'inaugurarà la mostra d'una selecció de llibres de la biblioteca personal d'Armand Cardona Torrandell, amb llibres amb dibuixos inèdits del pintor, llibres dedicats pels propis escriptors i altres. Aquest material estarà exposat fins al 26 d'abril.

A banda, el dia de l'aniversari es podran fer visites guiades per l'equipament, durant les quals es donaran a conèixer a més a més dels espais habituals, altres que normalment estan tancats al públic. Les visites sortiran a les 10, 11, 12, 13, 16 i 17 hores. 

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00