Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/04/2015

Activitats i concerts de l'Escola de Música

La Marxin de l'Escola actuarà aquest dissabte al mercat     La Marxin de l'Escola actuarà aquest dissabte al mercat

L'Escola i Conservatori Mestre Montserrat organitza un cicle de concerts al Mercat de Mar, i activitats per apropar la música a tothom

En una iniciativa conjunta del Mercat de Mar i l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, s'han organitzat diversos concerts al mercat de Mar. En l'any en que el centre d'interès gira a l'entorn de la gastronomia, els concerts barrejaran música i gustos, notes i olors, colors i sons.

Els concerts es fan els dissabtes a les 12.30 h, i comencen aquest dissabte 18 d'abril amb La Marxin, sota la direcció de Pep Figueras. El 9 de maig és el torn dels Combos, dirigits per Joan Moliner. També actuarà la Banda d'Adults Mestre Montserrat, sota la direcció de Paco Palasí. El 30 de maig la Vilanova Latin Band estarà dirigida per Joan Pere Molina, i el 13 de juny es faran aules de flauta travessera i contrabaix, dirigides per Marc Horne, Meritxell Carbonell i Esteve Colomés.

Altres activitats
Però aquest divendres l'Escola ja fa un concert per apropar la música al màxim de gent possible i portar-la al seu espai. Serà un concert al Casal Municipal de Gent Gran, amb la participació de la Banda Infantil i del Quartet de Clarinets del Conservatori, formacions dirigides per Miquel Bagó.

I de cara a Sant Jordi, la Biblioteca de l'Escola de Música – Conservatori celebra el desè aniversari de la seva inauguració. Per això ha organitzat una exposició, que es podrà visitar a partir de les 5 de la tarda del mateix dijous 23. A les 17.45 h hi haurà una cercavila fins a la plaça de les Casernes, i una actuació amb dues cançons i una dansa per part de grups de Llenguatge Musical de nivell elemental i de Sensibilització de l'Escola.

Prèviament es faran tres presentacions de llibres:
Divendres 17 d'abril a les 17.45 h es presenta el llibre "Tyanutnit, fil de vida. Adopció, música i vincle", de Montse Dulcet i Marta Bertran, amb il·lustracions de David Madueño. Quan s'arriba a casa amb un nadó, la casa s'omple d'alegria i vida, però també de dubtes, pors, inquietuds... A través de la música, jocs i cantarelles ens ajudaran a entendre's, a comunicar-nos i a estimar-nos. El llibre inclou el link per descarregar-se els àudios proposats.
Dilluns 20 d'abril a les 17.45 h es presenta el cançoner "Les cançons del meu entorn", de Jaume Barri, amb il·lustracions de Francesc Rovira. Proposa fer un repàs de situacions quotidianes presents a la vida dels infants. Jaume Barri vindrà a fer-nos cantar i ballar les seves cançons.
Finalment, dimarts 21 d'abril a les 17.45 h es presenta el llibre "La Filomena llaminera", de Josefina Llargués, amb il·lustracions d'Amadeu Casas. Una dieta sana i equilibrada no implica necessàriament privar-nos de petits plaers de tant en tant. Tot i que no convé abusar-ne, les postres poden ser un plat nutritiu i saborós per a tota la família.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00