Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/05/2012

A finals de maig es faran els treballs previs per a la instal·lació de l'escultura 'Ariadna en el cercle' d'Òscar Estruga a la plaça dels Boleranys

 L'escultura anirà situada a la plaça dels Boleranys     L'escultura anirà situada a la plaça dels Boleranys

La instal·lació en aquest plaça vol esdevenir una porta d'entrada a la plaça de la Mediterrània des del passeig del Carme

Aquest dimecres la Junta de Govern Local ha aprovat el projecte de pòrtic per a l'escultura 'Ariadna en el cercle' de l'escultor vilanoví Òscar Estruga que s'instal·larà a la plaça dels Boleranys, com a porta d'accés a la plaça de la Mediterrània, des del passeig del Carme.

Aquesta instal·lació prèvia és un requisit imprescindible per poder ubicar l'escultura. La construcció en qüestió consisteix en un pòrtic d'acer laminat de 3 metres d'amplada i 5 metres d'alçada, que s'ha projectat seguint les directrius dels mateix Òscar Estruga. De l'estructura del pòrtic se sustentarà l'escultura mitjançant cables d'acer.

Durant la tardor passada el regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, la regidora de Cultura, Marijó Riba i tècnics municipals van fer una visita a la plaça de la Mediterrània, per veure ‘in situ' quin era el millor lloc per fer la instal·lació amb l'objectiu que l'escultura esdevingués la porta d'entrada cap a l'Eixample de Mar, dignificant així l'accés des del passeig.

Segons les previsions realitzades pels tècnics de la Regidoria d'Urbanisme, Obres i Habitatge, a finals de maig es realitzarà la instal·lació d'aquest pòrtic i tot seguit es procedirà a fer la instal·lació de l'escultura d'Estruga.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00