Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/07/2012

Presentació dels jocs Special Olympics a l'empresariat

La presentació dels jocs Special Olympics, el 10 de maig a Neàpolis La presentació dels jocs Special Olympics, el 10 de maig a Neàpolis

L'organització busca la implicació del teixit econòmic per convertir l'esdeveniment en una oportunitat per a la ciutat

L'associació d'Empresaris del Garraf i l'Alt Penedès, ADEG, acollirà dilluns al vespre la presentació dels Jocs Special Olympics pel sector econòmic de la ciutat i la comarca. L'objectiu d'aquest acte és buscar la implicació de¡'empreses, professionals i comerços en aquest esdeveniment, que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú de l'11 al 14 d'octubre.

L'alcaldessa, Neus Lloveras, el president de l'ADEG, Xavier Cardona, així com el director dels jocs, Àlex Angosto, la regidora d'Esports, Blanca Albà, el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras i Joan Salvany, de TEGAR, explicaran als assistents els detalls dels Special, l'organització, la implicació social i la importància estratègica.

Durant l'acte també es presentarà un vídeo promocional dels Special Olympics i s'obrirà un espai de participació i debat per donar pas a comentaris i preguntes dels assistents. 


Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00