Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/01/2013

Carnaval a les biblioteques municipals de la ciutat

Exposició 'Programes de Carnaval: 1976 – 2012' Exposició 'Programes de Carnaval: 1976 – 2012'

Exposicions, tallers infantils i l'hora del conte, algunes de les activitats previstes

Les biblioteques de la ciutat participaran en el Carnaval de Vilanova amb diferents activitats: dues exposicions, un taller adreçat al públic infantil i l'hora del conte En Dolcet.

La biblioteca Joan Oliva i Milà ofereix l'exposició Portades de Carnaval – Diari de Vilanova entre els dies 1 i 18 de febrer. El setmanari cada any per Carnaval publica una portada especial creada per un artista de la comarca. L'exposició mostra una selecció d'aquestes portades. Amb la col·laboració del Diari de Vilanova.

També a la Joan Oliva aquest dissabte 2 de febrer, a les 12 h, se celebra el taller infantil Mascarotes. Amb l'arribada del Carnaval és un bon moment per visitar la biblioteca i fer-se la màscara per tal d'estar a punt per aquestes festes. Inscripció tancada, places exhaurides.

Per la seva banda, la biblioteca Armand Cardona Torrandell ofereix, entre l'1 i el 25 de febrer, l'exposició Programes de Carnaval: 1976 – 2012. Aquesta mostra recull una selecció de portades dels programes de Carnaval de Vilanova i la Geltrú i ensenyen visualment la varietat de dissenys al llarg d'aquestes tres dècades.

Per últim, i com ja és una tradició per aquestes dates, la mateixa biblioteca Cardona Torrandell oferirà el dissabte de Carnaval, 9 de febrer, a les 1 2h, l'hora del conte d'En Dolcet, el caramel que volia anar a la Comparsa, a càrrec de la seva autora Susana Peix i amb la participació del propi Dolcet.

En Dolcet és un caramel que somia anar a la Comparsa: la gran festa del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. El protagonista, però, es posa molt trist quan descobreix que és diferent de la resta de caramels del seu món, el pot de caramels on viu. Però un dia canvia el seu futur quan un nen entra a comprar a la botiga de llaminadures.

Entre els dies 16 i 22 de febrer les biblioteques municipals exposaran tots els documents que tenen relacionats amb el Carnaval.

D'altra banda, les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú, amb motiu de la celebració del Carnaval, modificaran lleugerament el seu horari habitual d'obertura: dijous 7 de febrer, Dijous Gras, i dissabte 9, les biblioteques de la vila estaran tancades a la tarda.

Més informació: Biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00