Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/06/2007

El bus de l'aigua arriba avui a VNG

 El bus de l'aigua estarà a VNG tota aquesta setmana  El bus de l'aigua estarà a VNG tota aquesta setmana

Estarà a la cantonada de la Rambla Principal amb la Rambla de Josep Tomàs Ventosa, entre el 25 i el 30 de juny

El 'Bus de l'Aigua' de les Obres Socials de la CAM traslladarà a VNG aquesta setmana les seves activitats de conscienciació sobre l'aigua. Les persones interessades s'hi podran apropar tant en horari de matí com de tarda. A través de senzilles i breus explicacions i d'una metodologia interactiva, l'exposició itinerant 'Aquest estiu, puja al Bus de l'Aigua' pretén de donar a conèixer el valor de l'aigua des del punt de vista mediambiental, social i econòmic. 

Així mateix, busca incentivar en els seus visitants tant l'estalvi hídric en l'àmbit domèstic, com el correcte ús i gestió. Aigua neta per a tots, per avui i per demà, l'ús racional de la mateixa, el consum, el cicle hídric o la reutilització són alguns dels blocs temàtics continguts en l'exposició. 

Amb la posada en marxa d'aquesta activitat, que forma part del Projecte CAM Aigua, la Caja de Ahorros del Mediterráneo difon una sèrie d'idees i missatges que pretenen aconseguir la presa de consciència de les poblacions sobre la problemàtica de l'aigua. En concret, a VNG, el podreu trobar a la cantonada de la Rambla Principal amb la Rambla de Josep Tomàs Ventosa, davant de l'escola El Cim.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00