Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/02/2014

Nova temporada del Sessió plenària, avui a Canal Blau TV

Neus Lloveras entrevistada per Laura Marín Neus Lloveras entrevistada per Laura Marín

El programa dedicat a la política local, compta enguany amb la col·laboració del diari digital Eix Diari

Canal Blau televisió inicia aquest dilluns una nova temporada del programa sobre política local Sessió plenària. L'espai es realitza aquest any en col·laboració amb el diari digital Eix Diari i estarà presentat per la periodista Laura Marín.

La nova temporada comença amb una única entrevista a l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras. Durant 50 minuts faran un ampli repàs a l'actualitat vilanovina, tractant temes com la remodelació de la façana marítima, el pressupost municipal, la possibilitat d'inversió hotelera a la ciutat, l'aposta pels estudis en nàutica o les connexions per autopista i ferrocarril a la comarca, entre d'altres.

El d'avui serà el format que els espectadors podran veure durant els primers quatre programes d'aquesta nova temporada, ja que les successives entrevistes tindran com a protagonistes a les quatre alcaldesses del Garraf. Posteriorment, el programa recuperarà el seu format habitual, amb dues entrevistes sobre diferents municipis del Garraf.

Sessió Plenària s'emet avui dilluns a les 11, 13, 15, 17 hores, i a les 12 de la nit. El programa també es podrà veure dissabte dia 15 de febrer, a les 12.30 hores. Després es podrà visitar a l'apartat de programes del web de Canal Blau TV.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00