Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/10/2007

La Fira de Novembre 2007 preveu contractar el 100 per cent dels estands oferts

    El cartell d'enguany s'ha encarregat a l'empresa vilanovina 'Estudi23' El cartell d'enguany s'ha encarregat a l'empresa vilanovina 'Estudi23'

S'estrena l'espai "Fet aquí", que vol promocionar els productes de Vilanova i la Geltrú i el Garraf

La Fira de Novembre 2007, que se celebrarà del 8 a l'11 de novembre, preveu tenir ocupats el 100% dels 220 estands que ofereix. El pregó, a càrrec de Jaume Oliveres i Maristany, Secretari General de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, obrirà el certamen el dijous 8 de novembre a la tarda. Enguany s'estrena a la part central de la plaça de la Vila l'espai "Fet aquí", destinat a promoure productes alimentaris de Vilanova i la Geltrú i la comarca. 

El regidor de Desenvolupament local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, ha explicat que tot i que enguany el certamen manté el seu format habitual, 'és voluntat del govern municipal obrir un debat al voltant de la Fira de Novembre, per aconseguir millorar-la i encabir-la en una ciutat en continu creixement'. En aquest sentit, ha afegit que 'aquest és un debat que VNG necessita i que cal ser capaços d'involucrar tots els sectors implicats'. Tomàs Álvaro ha parlat també de la voluntat de consolidar la temporalitat firal de la ciutat donant un tractament diferenciat a la Fira de Novembre, que destaca per la seva dualitat econòmica i lúdica, així com per la seva repercussió a nivell de VNG i de la comarca del Garraf.

L'any passat la Fira de Novembre va comptar amb 220 estands i per aquest any se'n preveu una xifra semblant. De moment ja hi ha contractats el 95% dels espais de promoció i d'automoció, el 92% dels de venda directa i el 80% dels que se situaran a la plaça de la Vila. Dels expositors que han confirmat la seva presència al certamen vilanoví, la majoria són repetidors d'altres anys. Una edició més la mostra multisectorial de VNG s'estendrà per 25.000 m2 a l'aire lliure al centre de la ciutat. S'hi concentren els sectors de l'automoció, la informàtica, la construcció, mobles i decoració, parament de la llar, alimentació, gastronomia i serveis en general. Es reparteixen entre la rambla Principal i la de la Pau, la plaça de les Neus, la plaça de la Vila, la plaça del Mercat i la plaça d'Enric Cristòfol Ricart. 'Promoció dels productes vilanovins' Tot i que la plaça de la Vila es manté com a zona dels estands institucionals i dels mitjans de comunicació, en aquesta edició acollirà també la proposta "Fet aquí". Seran petits expositors que ocuparan la part central de la plaça en els quals es podrà seure i degustar productes de VNG i del Garraf. 

A la plaça també es podran fer àpats, en les carpes de tres restaurants de la ciutat, Sentits, La bona taula i El Purgatori, que oferiran mostres de la seva gastronomia. D'altra banda, a la plaça d'Enric Cristòfol Ricart s'hi organitzen la major part d'activitats complementàries a la Fira i s'hi situarà un escenari per a actuacions d'entitats, escoles o clubs de dansa, entre d'altres. En l'espai de pas entre la rambla, la plaça del Mercat i la d'Enric Cristòfol Ricart s'hi instal·laran parades d'artesania, mentre que els expositors de venda directa d'alimentació s'han ubicat al costat de la rambla de Salvador Samà. Els muntatges dels estands s'iniciaran aquest dissabte, 27 d'octubre, a la tarda. 

Entre els dies 2 i 3 de novembre es preveu la instal·lació dels expositors de la plaça de la Vila, mentre que entre el 5 i el 6 de novembre es col·locaran la resta, és a dir, a la rambla Principal i la plaça d'Enric Cristòfol Ricart. La Fira de Novembre s'inaugurarà el dijous 8 de novembre a les 18 h amb la lectura del Pregó al Saló de Plens de l'Ajuntament. Tot seguit, davant la porta de la Casa de la Vila, tindrà lloc la tallada de cinta. De divendres a diumenge, l'horari de visita serà de les 10.30 a les 21.30 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00