Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/04/2011

Les biblioteques vilanovines dediquen les exposicions del mes d'abril al setmanari El Triangle, i a la literatura fantàstica

El Triangle    El Triangle

Coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi, les Biblioteques Municipals ofereixen als ciutadans dues exposicions relacionades estretament amb el món de la lectura.

La Biblioteca Joan Oliva i Milà acull, del el 5 al 21 d'abril, l'exposició El Triangle Mil·lènium formada per una selecció dels millors acudits i portades del setmanari El Triangle, coincidint amb els seus vint anys d'existència i en motiu de la publicació del seu número 1.000.

El Triangle ha publicat treballs dels millors humoristes de Catalunya, com ara Perich, Ferreres, Toni Batllori, Kap, Puyal, Fer, Ermengol, Napi, Jap o Guillén. L'exposició, produïda per l'Editorial de Periodistes, S.L. és una selecció d'aquests treballs.

Per la seva banda la Biblioteca Armand Cardona Torrandell ofereix, del 8 d'abril al de maig, l'exposició Territoris fantàstics de la literatura infantil i juvenil que se centra en aquella literatura que ha fet de la fantasia el seu ingredient bàsic. La mostra fixa l'atenció en aquells contes, còmics i novel·les on l'autor juga amb dos mons, un de real i un de fantàstic.
Territoris fantàstics
A través d'aquesta exposició, produïda pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, es convida als visitants a viatjar als Territoris fantàstics que es troben en els llibres, però sobretot a través de la seva lectura, dels seus llocs de pas i dels mitjans de transport que aquests proposen.

Amb motiu d'aquesta exposició la Biblioteca Cardona editarà una guia de lectura que recollirà tot tipus de documents relacionats amb la literatura fantàstica: contes, novel·les, pel·lícules o còmics, entre d'altres.
Podeu consultar el contingut de la guia al següent enllaç: Territoris fantàstics
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00