Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/07/2009

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú signa l'Acord per al desenvolupament econòmic i l'ocupació del Garraf

Els alcaldes del Garraf    Els alcaldes del Garraf

L'acord, que ha estat signat per tots els alcaldes de la comarca, pretén millorar l'ocupació i la dinamització econòmica a partir d'un model basat en la concertació territorial i la unitat d'acció

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va signar ahir, amb el diputat de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, Teo Romero, el president del Consell Comarcal del Garraf, Josep Antoni Blanco, i la resta de consistoris de la comarca, l'Acord per al desenvolupament econòmic i l'ocupació del Garraf.

Aquest acord estableix 10 punts per millorar la qualitat de l'ocupació i l'augment de la competitivitat de l'economia local, amb un nou model de desenvolupament sostenible i competitiu basat en la concertació territorial i la unitat d'acció.

Aquests punts es concreten en impulsar un espai de concertació comarcal i la gestió estratègica; dinamitzar el mercat de treball; millorar la formació i el capital humà; fer créixer l'esperit empresarial i la creació d'empreses; retenir i atraure talent per enfortir la competitivitat del teixit productiu; projectar la comarca a l'exterior; liderar projectes innovadors i estratègics; adaptar el territori al model de desenvolupament econòmic sostenible; i crear un ens de desenvolupament econòmic comarcal i adaptar les administracions a la visió estratègica del desenvolupament.

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, valora molt positivament la signatura d'aquest acord, ja que "representa un fet històric. Ens permetrà col·laborar en diferents àmbits amb els altres ajuntaments per oferir-nos com un únic territori".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00