Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/11/2007

Una cinquantena d'empreses i entitats col·laboren a la 7a Festa - Torneig 'Amics Joan Petit - Nens amb càncer'

    VNG acollirà la Festa- Torneig Joan Petit - Nens amb càncer, el 15 de desembre  VNG acollirà la Festa- Torneig Joan Petit - Nens amb càncer, el 15 de desembre

Els beneficis es destinaran a la Unitat de Recerca Oncològica de l'Hospital Sant Joan de Déu

Una cinquantena d'empreses i entitats han confirmat la seva col·laboració a la setena Festa - Torneig Amics Joan Petit - Nens amb Càncer, que se celebrarà el 15 de desembre a Vilanova i la Geltrú. Una iniciativa que posa en evidència, una vegada més, el caire solidari i la sensibilitat del teixit econòmic i empresarial de Vilanova i la Geltrú, així com de tots els municipis de la comarca del Garraf. Tot i que diàriament arriben noves adhesions per part d'entitats, institucions, mitjans de comunicació i empreses, la llista dels col·laboradors és ja molt extensa. Les persones o entitats que vulguin sumar-se a la llista de col·laboradors poden fer-ho adreçant-se a l'adreça www.adeg.cat/joanpetit_07.htm Cal destacar també la col·laboració de Toni Albà, Eva Bolaño, Sergi López i moltes altres persones, sempre com a voluntàries, que han volgut implicar-se en aquesta festa solidària. 

Els beneficis de la 7a Festa Torneig Joan Petit -Nens amb Càncer es destinaran a la Unitat de Recerca Oncològica de l'Hospital Sant Joan de Déu. Els donatius econòmics es poden fer al número de compte: 2081 0008 41 3300062817 A banda de la jornada del dissabte 15 de desembre, s'han organitzat un seguit d'activitats al voltant d'aquesta data. En aquest sentit, hi ha prevista una "Conferència sobre el càncer infantil" que se celebrarà el dimecres 12 de desembre, a partir de les 19 hores a la Casa Olivella. El dijous 13 de desembre, a les 19 hores, tindrà lloc al Centre Cívic de La Geltrú, la presentació del llibre "Algun dia, Irina", de Rosa Maria Carbonell. La presentació anirà seguida d'una taula rodona sota el títol "Conviure amb el càncer". Per últim, pel divendres 14 de desembre hi ha previst celebrar un taller sobre "Nutrició i símptomes en el pacient oncològic" al Centre Cívic La Geltrú, així com una "Conferència sobre el tabaquisme" que es portarà a terme a la Sala Polivalent del Camp de Futbol de Vilanova i la Geltrú, a les 20 hores.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00