Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/05/2016

Recepció a les persones que han participat al curs 'Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic'

Els curs l'han fet 8 persones de diferents orígens que s'han establert a la nostra ciutat     Els curs l'han fet 8 persones de diferents orígens que s'han establert a la nostra ciutat

El curs, adreçat a persones de diferents orígens, presenta les institucions i les administracions de Catalunya, així com els serveis i recursos que ofereix la ciutat

Dimarts es va celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament una recepció institucional a les 8 persones de diferents orígens (Marroc, Llatinoamèrica, Ucraïna i Senegal) que han finalitzat el curs “Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic”.

Es tracta d'un curs, organitzat per la Regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb una durada de 15 hores, on es fa una introducció a les institucions i les administracions de Catalunya, i es presenten els serveis i recursos que ofereix la ciutat.

Teresa Llorens, tercera tinenta d'Alcaldia i regidora de Cultura, Convivència i Equitat, va dirigir-se als assistents donant-los la benvinguda a la ciutat i agraint especialment que hagin participat en aquest curs: “Crec us servirà per conèixer millor la ciutat i les seves institucions, i això us ajudarà a arrelar-vos més ràpidament a la societat vilanovina. Estem molt contents que sigueu aquí i que us interessi el que us envolta”.

Un representant del grup, Mamadou Moustapha Samb, va explicar que “estem molt contents d'haver acabat el mòdul de coneixement de la societat. Creiem que la nostra integració com a persones estrangeres comença per saber com funciona la societat que ens acull i aprendre el seu idioma. Ara tenim més coneixement de l'entorn i de la societat catalana i vilanovina. Vull agrair a l'Ajuntament i als seus responsables aquesta iniciativa i als tècnics municipals el seu treball amb el grup”.

Després de la recepció i benvinguda al Saló de Plens, el grup va esmorzar a la Sala Noble i va fer una visita guiada al Castell de la Geltrú i a l'Arxiu Històric Comarcal.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00