Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/05/2009

Convocatòria per formar part de la 'Guia de la Innovació' de VNG

Està oberta a les empreses locals que hagin incorporat elements de millora o de competitivitat en els seus productes o el seu funcionament

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està elaborant la Guia de la Innovació, una eina per fer visibles i posar en valor les experiències innovadores d'empreses locals. S'entén com a "innovació" qualsevol canvi en productes o serveis de l'empresa, que hagi comportat una millora o un avantatge competitiu per a l'organització, en qualsevol dels seus àmbits i/o serveis.

A partir de les experiències rebudes, un jurat seleccionarà els casos que formaran part de la guia, que s'editarà en un cd. El jurat s'integrarà de membres de l'Associació d'Empresaris del Garraf, la delegació al Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona, Neàpolis i la Regidoria de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat.

Qualsevol empresa de Vilanova i la Geltrú que vulgui presentar experiències d'innovació, pot fer arribar a la Regidoria de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (plaça de la Vila, 11) el seu nom i raó social, les dades de contacte i una breu explicació del cas d'innovació. La recepció de propostes podrà realitzar-se fins al divendres 15 de maig de 2009. Les empreses presents en la Guia de la Innovació disposaran d'exemplars del cd per a la seva promoció.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00