Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/03/2015

Neàpolis inicia contactes amb empreses i institucions en el primer dia del MWC

 El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig a l'estand de Neàpolis amb el gerent Joan Carles Lluch   El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig a l'estand de Neàpolis amb el gerent Joan Carles Lluch

El conseller Felip Puig s'interessa per la tasca de l'Agència Pública d'Innovació de VNG durant el recorregut per l'’estand Catalonia

Des del pavelló Estand Catalonia al Mobile World Congress, l'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Neàpolis, ha iniciat la primera jornada a la fira mundial de la telefonia mòbil, amb les reunions de treball amb els possibles socis col·laboradors.

El gerent de Nèapolis, Joan Carles Lluch i la cap de projectes, Ester Toledo, han mantingut durant aquest primer dia una desena de reunions amb responsables d'institucions publiques, universitats i empreses tecnològiques. La jornada s'ha iniciat amb la trobada entre el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig i les empreses, centres tecnològics i agències d'innovació participants al congrés mitjançant la Generalitat al Hall Europa del recinte firal del MWC. Posteriorment, un cop inaugurat el MWC, el conseller Felip Puig ha visitat els estands presents al pavelló Catalonia, entre els quals hi ha Neàpolis. Durant el recorregut ha saludat el gerent de l'agència pública de VNG i s'ha interessat per conèixer la tasca que la capital del Garraf desenvolupa en el marc de l'edició 2015 del MWC.

Pel que fa a les reunions de treball, els possibles socis col·laboradors amb qui s'ha mantingut les trobades han estat en primer lloc, Marc Van Loo, de la Universitat de Bèlgica, amb qui s'ha obert la possibilitat de comptar amb estudiants per fer estades en pràctiques amb els coworkers TIC que hi ha a Neàpolis durant quatre mesos. La connexió entre universitats (Bèlgica-UPC) i entre la universitats i les empreses de la capital del Garraf han estat els principals eixos de treball. També ha estat profitosa la trobada realitzada amb la companyia sueca Mapillary. Aquesta empresa busca un espai cowork per ubicar-se, i l'Agència Pública d'Innovació, Neàpolis pot esdevenir una oportunitat per a ells.

Altres reunions que s'han celebrat durant el matí d'aquest primer dia, han estat amb la companyia IT Factory de Polònia; amb l'organització The Mobile Institut de Canadà i amb l'organització pública alemanya DLR GFR MBH.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00