Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/07/2009

Avui s'inaugura oficialment la Llar d'Infants Municipal l'Escateret

Llar Municipal d'Infants l'Escateret  Llar Municipal d'Infants l'Escateret

L'acte d'inauguració consistirà en una visita comentada a l'equipament i la realització d'un espectacle infantil

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú inaugurarà avui de manera oficial la Llar Municipal d'Infants l'Escateret. A l'acte hi assistiran l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, la regidora d'Educació i Treball, Míriam Espinàs, i el director dels Serveis Territorials d'Educació a Barcelona Comarques de la Generalitat de Catalunya, José Antonio García Saceda.

L'acte d'inauguració, que començarà a les 15.30 hores, consistirà en una visita comentada a la instal·lació oberta a tothom i la realització d'un espectacle infantil.

La llar d'Infants l'Escateret, que va començar la seva activitat el passat mes de novembre, compta amb un total de 102 places de 0 a 3 anys repartides en 2 aules lactants, de 4 mesos a 1 any, 2 caminants, d'1 a 2 anys, i 3 maternals, de 2 a 3 anys. A més, disposa de menjador, cuina pròpia, una aula de psicomotricitat, despatxos d'administració, sales de reunions i un aparcament.

La llar municipal, situada a la rambla de Sant Jordi número 22, du per nom un mot genuïnament vilanoví, que té un ús metafòric que fa referència a la mida petita de l'ocell i al costum de voleiar prop de les barques per recollir el menjar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00