Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/08/2014

Èxit de participació i públic a la Festa del Cavall

La desfilada de la verema i del vi es va fer al Passeig Marítim aquest dissabte

Gairebé una trentena de carruatges i quasi un centenar de cavalls van participar a la Festa del Cavall que aquest dissabte es va celebrar a Vilanova i la Geltrú. Aquesta iniciativa, sorgida de l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de l'Ajuntament, va despertar l'interès i la curiositat de molts vilatans i visitants que no es van voler perdre aquesta proposta.

L'acte, que majoritàriament va transcórrer al vial de mar del Passeig Marítim, va comptar amb la presència de l'alcaldessa accidental de Vilanova i la Geltrú, Marijó Riba; i del regidor d'Hisenda, Miquel Àngel Gargallo; que van acompanyar al president de l'Associació dels Tres Tombs, Jaume Mercader. La desfilada va estar comentada en directe per Xavier Mestres i Àlex Mestres que van explicar als assistents les diferents característiques i peculiaritats dels carruatges participants. Els comentaris es van fer en català, castellà, francès i anglès.

Des de l'organització han mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament de l'acte, per nivell de participants i per la bona acollida per part del públic. Podeu consultar un ampli àlbum de fotografies de l'acte clicant AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00