Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/06/2009

Comença el 3er Curs de Turisme Cultural 'Turisme de vi: experiències innovadores' del CUM

La regidora d'Educació i Treball, Míriam Espinàs, ha inaugurat el curs La regidora d'Educació i Treball, Míriam Espinàs, ha inaugurat el curs

El curs, que s'inclou en la programació del Campus de la Mediterrània, s'ha inaugurat aquest matí. Es desenvoluparà entre Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès

La regidora d'Educació i Treball de l'Ajuntament de VNG, Míriam Espinàs, ha inaugurat aquest matí el 3er Curs de Turisme Cultural Turisme de vi: experiències innovadores del Campus Universitari de la Mediterrània. L'activitat, que compta amb la col·laboració d'IBERTUR-Universitat de Barcelona, l'àrea de Sistemes Alimentaris, Cultura i Societat de la Universitat Oberta de Catalunya, l'Institut Europeu de la Mediterrània, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Consell Regulador D.O. Penedès i EnoturismePenedès, es desenvoluparà avui a Vilanova i la Geltrú i demà divendres a Vilafranca del Penedès.

La primera part del curs, que tindrà lloc a la capital del Garraf, tractarà qüestions com ara la gestió de destinacions enoturístiques o les estratègies per a la seva promoció i comercialització. A més, també oferirà experiències específiques lligades a diferents denominacions d'origen (D.O.) catalanes, wine resorts, centres d'acollida i receptius turístics que actualment treballen directament en el camp del turisme del vi.

La segona part de l'activitat, que es desenvoluparà demà a Vilafranca del Penedès, posarà èmfasi en l'estudi sobre el terreny de la cultura del vi amb visites al Vinseum-Museu del Vi i a les caves Mascaró, i amb la presentació del Postgrau Internacional en Enoturisme que la Universitat de Barcelona posarà en marxa a partir del mes febrer de 2010.

El CUM ha programat 58 activitats
La programació de la 13a edició del Campus Universitari de la Mediterrània, la primera sota la direcció de l'Institu Municipal d'Educació i Treball, ofereix un total de 58 activitats que combinen cursos i tallers amb una gran acollida en edicions anteriors i diverses novetats.

Les activitats programades, que estan obertes aquelles persones majors de 16 anys interessades en ampliar els seus coneixements a tots els nivells, s'engloben en cinc grans àrees temàtiques; Societat de la Informació; Ciència i Tecnologia; Medi Ambient; Societat, Cultura i Turisme; i Economia i Empresa.

Els cursos són susceptibles de ser reconeguts amb crèdits de lliure elecció per la Xarxa Vives d'Universitats i com a Formació Permanent del Professorat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, les persones empadronades a Vilanova i la Geltrú i els estudiants i personal de la UPC podran gaudir de descomptes en el preu dels cursos. 

Programació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00