Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/09/2008

Prop de 2000 persones han visitat l'exposició Travelling, de Joan Ill

  L'exposició es pot visitar fins aquest diumenge a La Sala   L'exposició es pot visitar fins aquest diumenge a La Sala

Aquest divendres se celebra l'acte de cloenda d'una exposició que, des dels inicis, ha comptat amb la complicitat del públic

Aquest diumenge finalitza l'exposició 'Travelling' del vilanoví Joan Ill. Una mostra que, des del mes de juny s'ha pogut visitar al Centre d'Art Contemporani La Sala, i per la qual hi ha passat prop de dues mil persones.

Un dels trets més destacats d'aquesta exposició ha estat la gran complicitat del públic i l'alta assistència a les múltiples activitats que s'han generat al seu voltant. Els duets artístics, els tallers, la projecció de pel·lícules i els casals d'estiu han estat al·licients prou atractius per captar la participació del visitant, tant local com d'altres localitats catalanes.

L'activitat programada per aquest divendres dia 19 de setembre, a les 19 hores, sota el nom de Duet Artístic s'ha redefinit per celebrar l'acte de cloenda de Travelling, ja que l'artista vol agrair a la ciutat la bona acollida que ha tingut la mostra.

L'exposició Travelling, que es pot visitar fins aquest diumenge, trenca amb la linealitat de l'exposició retrospectiva clàssica. Travelling proposa un viatge, un recorregut transcronològic per la trajectòria del pintor Joan Ill des de 1980 fins a l'actualitat. Per a aconseguir-ho l'artista ha dissenyat i transformat l'espai expositiu (450m) en una instal·lació laberíntica on, aleatòriament, ha distribuït una selecció acurada de les seves obres més representatives.

La mostra intercala els formats pictòrics, la digigrafia i la videoinstal·lació, donant un especial protagonisme al fet de que sigui el propi visitant – ajudat d'un full de sala amb explicacions anecdòtiques sobre cada obra – el que triï lliurement l'itinerari que més l'estimuli. La serenitat de l'espai i la llibertat del recorregut de Travelling pretenen invitar a la quietud la contemplació i la reflexió: una autoretrat sincer i actual la creativitat artística.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00