Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/09/2011

La multinacional Service2Media obre un centre d'aplicacions mòbils a Vilanova i la Geltrú

Service2Media implanta a VNG una seu comercial i un centre de recerca          Service2Media implanta a VNG una seu comercial i un centre de recerca

L'empresa de tecnologia i serveis, amb seu central a Holanda, tindrà a Neàpolis el centre neuràlgic per als mercats d'Amèrica Llatina i el sud d'Europa

L'edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú esdevindrà la seu a l'Estat Espanyol de Service2Media, empresa líder mundial en proporcionar solucions avançades en dispositius mòbils. A més, també s'hi instal·larà un centre de R+D+i.

Aquest matí, responsables de l'empresa han mantingut una reunió de treball amb l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, la primera tinent d'Alcaldia i regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens, el regidor de Promoció Econòmica i Comunicació, Gerard Figueras i el director de Desenvolupament i Negocis de Mòbil de la Generalitat, Sergi Marcen. Durant la trobada s'ha posat de manifest la satisfacció de l'Ajuntament de VNG i de Service2Media per haver materialitzat l'obertura d'aquesta factoria que beneficiarà a la ciutat i també als objectius d'expansió de mercat que preveu la multinacional.
reunió Service2media

Ariadna Llorens ha afirmat que "la implantació de Service2Media és una oportunitat per fer de Vilanova i la Geltrú un pol d'atracció d'empreses tecnològiques que facin possible a la nostra ciutat ostentar la capitalitat en el canvi de paradigma per deixar de ser una economia industrial i esdevenir una economia basada en les tecnologies". La regidora de Societat de la Informació ha destacat també que des de l'Ajuntament el govern treballa per "facilitar un ecosistema que afavoreixi la simbiosi entre els diferents elements de VNG i que això faci possible que empreses com Service2Media hi vinguin a implantar-se i desenvolupar-se". Cal, segons ha explicat la regidora Llorens, facilitar la connexió entre les empreses i el talent local i nacional així com també amb el govern de la Generalitat.

Per la seva banda el director de Finances (CFO) de Service2Media, Richard Schreutelkamp ha assenyalat la importància de l'obertura d'aquesta nova seu a l'estat espanyol que comportarà "l'obertura de nous mercats al sud d'Europa i Amèrica Llatina". Alhora d'explicar les raons per les quals han decidit implantar la seu espanyola de l'empresa a Vilanova i la Geltrú, Richard Schreutelkamp ha destacat "les excel·lents infraestructures que hi ha, els professionals altament qualificats i la bona predisposició de l'Ajuntament de VNG per fer possible obrir aquest centre comercial i de recerca en R+D+i. "

Per la seva banda l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras ha destacat que l'obertura d'aquest centre a la ciutat "suposa obrir una línia estratègica que passa per la implantació d'empreses innovadores i tecnològiques". Lloveras ha afirmat que Vilanova i la Geltrú és una ciutat ben comunicada i que disposa d'un gran potencial amb infraestructures com la UPC, el Centre Tecnològic, Neàpolis i sòl industrial per fer possible la creació de negoci i el creixement econòmic.

Durant la presentació també ha intervingut Sergi Marcen, director de Desenvolupament i Negocis de Mòbil de la Generalitat, qui ha destacat que "el fet d'ostentar la capitalitat mundial en telefonia mòbil juntament amb la implantació d'empreses com Service2Media a VNG, ha de posicionar el nostre país com un referent mundial de la tecnologia mòbil".

A la recerca de nous talents
Per posar en marxa el nou centre, Service2Media organitza un 'App Challenge' de 24 hores que es realitzarà de les 19h del 30 de setembre a les 19h de l'1 d'octubre a Neàpolis. Un grup de 25 desenvolupadors demostraran el seu talent ja que en 24 hores hauran de crear una aplicació per a Android que resulti atractiva. La persona guanyadora rebrà 5000 euros i una feina a Service2Media. 

Més informació: www.service2media.com/appchallenge

Service2Media ha anunciat recentment una inversió de 10 milions de dòlars americans. A més, l'empresa ha estat inclosa en el 'Magic Quadrant' de Gartner de les plataformes d'aplicacions mòbils per a consumidors al costat d'empreses reconegudes com RIM, SAP i HP. Actualment la multinacional holandesa col·labora amb algunes de les empreses més innovadores com Turner/CNN, Rabobank, Al Jazeera o Liberty Global, entre d'altres. Per veure més fotos i descarregar-les, clica AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00