Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/09/2012

Quinze persones han mostrat interès per optar a parades desocupades del Mercat de Mar

  Moment de la sessió informativa Moment de la sessió informativa

El programa Òpera de la Diputació de Barcelona vol promoure i acompanyar persones emprenedores

Ahir es va presentar, a la Delegació al Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona, el programa Opera. L'objectiu d'aquesta acció és aconseguir l'ocupació de parades buides dels mercats municipals, per part de persones emprenedores, que vulguin engegar el seu propi negoci. El projecte persegueix promoure l'autoocupació i acompanyar les persones emprenedores, en el pas de la idea de negoci, a la creació de la seva empresa. D'igual manera, es volen fer visibles els avantatges que els mercats municipals ofereixen per iniciar una activitat comercial, com la proximitat amb el públic, els serveis compartits, o la marca de qualitat.

Opera, impulsat des de l'Oficina de Mercats i Fires de la Diputació de Barcelona, s'organitza conjuntament amb la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

En la sessió informativa van participar més d'una quinzena de persones interessades, que ara han de decidir si volen prendre part en la formació que es durà a terme en les properes setmanes, i si volen optar a alguna de les parades desocupades del Mercat de Mar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00