Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/06/2014

Temps de Vi acull més de 50.000 persones en un cap de setmana marcat per la incertesa meteorològica

La tercera edició de la fira va programar amb èxit més de 40 activitats paral·leles

Les primeres xifres facilitades per l'organització de Temps de Vi parlen de més 50.000 persones que han visitat la fira al llarg d'un cap de setmana que va començar divendres sota la pluja, cosa que va generar força preocupació durant les primeres 24 hores. Però la tarda nit de dissabte, i el bon funcionament de la fira durant diumenge va fer que es superessin les xifres de l'any passat. En total s'han venut 7.000 copes Riedel i 38.000 consumicions en els 42 estands situats a la rambla Principal. Dels 24 tastos de 2013, s'ha passat enguany a més de 40 activitats paral·leles a restaurants, vaixells i espais enograstronòmics de Vilanova i la Geltrú. Tant en copes com en consumicions l'organització estima un increment del 10% respecte l'anterior edició.

A les activitats paral•leles han destacat la vertical de Sot Lefriec, el tast de la reserva particular de Recaredo, el tast de vins naturals, sempre al restaurant Marejol; o la Riedel Experience a la biblioteca Víctor Balaguer. També van registrar plens absoluts el trimaridatge de Can Ràfols del Caus al restaurant l'Infinit; o el tast de Caves Gramona al Ceferino. La implicació del gremi d'Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú ha fet que el nombre tastos s'hagi disparat. Tot i la incògnita inicial, el cert és que la participació als tastos i maridatges ha estat pràcticament del 100% i ha afegit espais a Temps de Vi com els restaurant Genito, La Fitorrra, el Celler de Can Solà, el Summum, o La Tasca, mentre que altres com la braseria La Treva repetien experiència. La Casa Ramona ha acollit els tastos promoguts des del Club Tr3sC, i els icònics tastos en vaixell s'han quedat curts davant la demanda.

Els organitzadors també s'han mostrat molt satisfets del funcionament de l'espai infantil a la rambla Principal, una antiga aspiració que enguany ha esdevingut realitat.

La fira Temps de Vi es va cloure ahir diumenge al vespre al Teatre Principal amb un minimalista, però intens, concert acústic del Mishima que, alhora, va servir per presentar el seu vi "Set tota la Vida". Aquest maridatge va ser producte de la col·laboració i bona entesa entre l'organització de Temps de Vi i el Vida Festival que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú el primer cap de setmana de juliol.

També per primera vegada, Vilanova i la Geltrú va acollir l'arribada de la novena edició del ral·li de cotxes clàssics País de Cava ahir diumenge al migdia. En total van participar 23 cotxes clàssics que van generar força expectació a la seva arribada a la rambla de Pau. Tant Temps de Vi com els organitzador del ral·li esperen repetir aquesta experiència el 2015 durant el transcurs de la fira.

Podeu consultar una extensa col·lecció de fotografies de Temps de Vi 2014 a https://www.flickr.com/photos/vilanovailageltru/collections/72157644507183889/
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00