Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/05/2014

Escoles i centres de gent gran celebren el final de curs del programa 'Missives entre generacions'

Final de curs del programa 'Missives entre generacions' Final de curs del programa 'Missives entre generacions'

La setmana vinent es farà la darrera trobada d'enguany entre la Casa d'Empara i l'escola L'Arjau

Al llarg d'aquesta setmana els nens i nenes de les escoles La Ginesta, El Margalló i Pompeu Fabra han visitat els avis de les residències dels Josepets, Cugat Residencial i el Centre de Dia Masbau amb els que han mantingut les "Missives entre generacions" durant aquest curs. 

"Missives entre generacions" és un projecte que impulsa l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb l'objectiu d'afavorir les relacions intergeneracionals entre els infants i les persones grans que viuen en les residències o van als Centres de Dia. 

Les missives són cartes, comunicats amb missatges, etc., que s'intercanvien durant el curs els nens i nenes i els avis i àvies dels diferents centres que participen en l'experiència. Generalment s'escullen dates senyalades com és Nadal, Carnaval, Sant Jordi... I, en aquest cas, el final de curs. En aquesta última trobada els intercanvis són en forma de cançons, balls i obsequis que han preparat uns i altres.

Per a la setmana vinent és prevista la darrera trobada de les "Missives entre generacions" entre l'escola L'Arjau i la Casa d'Empara.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00