Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/02/2008

El Carnaval se centra avui en el Vidalet i els Coros

Comparsers en plena guerra de caramels a la plaça de la Vila  Comparsers en plena guerra de caramels a la plaça de la Vila

Es calcula que les Comparses van comptar ahir amb unes 5.000 parelles

El Carnaval de Vilanova i la Geltrú es troba ja a la meitat dels seus actes, després d'un cap de setmana intens amb les Comparses i la sortida del Moixó Foguer, entre d'altres. Aquesta tarda els infants tornen a ser protagonistes amb la Comparsa del Vidalet. Enguany surt de tres punts diferents, la plaça de Xoriguer, la plaça de Charlie Rivel i la de l'Associació dels Alumnes Obrers. Es reuniran a la plaça de la Vila, on se celebrarà el Ball del Paperet. Cap al vespre, els membres de diferents entitats podran demostrar un any més el seu enginy i les seves qualitats en la interpretació musical, amb els Coros d'en Carnestoltes.

Ahir diumenge se celebrava desafiant la pluja l'acte més emblemàtic del Carnaval vilanoví, les Comparses, amb les batalles de caramels a la plaça de la Vila. La FAC calcula que hi van participar unes 5.000 parelles de comparsers, distribuïts en 92 banderes, entre infantils i d'adults. Entre d'altres, l'Ajuntament de la ciutat va comptar amb convidats com la consellera de Treball, Maria del Mar Serna, el diputat Carles Campuzano, el director de Televisió de Catalunya, Francesc Escribano, o els periodistes Albert Om i Bibiana Ballbè.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00