Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/02/2013

Vilanova i la Geltrú vol aliar-se amb la Mobile World Capital per desenvolupar projectes conjunts

 Imatge de la reunió amb Ernest Pérez-Mas, de l'organisme Mobile World Capital      Imatge de la reunió amb Ernest Pérez-Mas, de l'organisme Mobile World Capital

Aquest matí s'ha realitzat una trobada amb responsables d'aquest organisme, que continuarà amb altres reunions durant el congrés i una visita a Vilanova i la Geltrú, en unes setmanes

Establir un acord de col·laboració i desenvolupament de projectes amb l'organisme Mobile World Capital, és un dels eixos estratègics de treball que l'Agència Pública d'Innovació Neàpolis es va marcar com a objectiu en aquesta segona participació al Mobile World Congress de Barcelona. En la segona jornada de treball del congrés, el gerent de Neàpolis, Joan Carles Lluch i el director de Projectes, David Vilella, s'han reunit amb un dels responsables d'aquest organisme, Ernest Pérez-Mas.

Segons el director de Projectes, David Vilella, "ens trobem amb una fase incipient i hem de decidir quines línies de col·laboració podem establir". En aquest sentit, durant la celebració del MWC continuaran els contactes i les trobades amb d'altres representants d'aquest organisme i un cop finalitzi el Mobile World Congress està previst que representants del Mobile World Capital vinguin a la ciutat i coneguin de primera mà l'agència pública de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Neàpolis i alhora concretar la manera de vincular ambdues entitats en un projecte comú.

A banda d'aquesta reunió, també aquesta tarda hi ha haurà la trobada amb el director de la xarxa mundial de Telecentres.org, Miquel Ramilla, amb l'objectiu de continuar avançant per concretar un projecte comú utilitzant Neàpolis i l'ecosistema propi de Vilanova i la Geltrú.

Trobada amb el conseller d'Empresa i Ocupació
L'estand de Neàpolis va rebre ahir a la tarda la visita del conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig. El conseller que al matí també havia mantingut una breu trobada amb la regidora de Societat del Coneixement, Ariadna Llorens, va saludar el gerent de Neàpolis Joan Carles Lluch i va conèixer de primera mà l'experiència de Service2Media, un exemple d'èxit de Vilanova i la Geltrú com a ciutat capaç d'atraure empreses vinculades al sector TIC mòbil.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00