Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/07/2009

Comença el programa de visites turístiques guiades per conèixer Vilanova i la Geltrú

    Les rutes mostraran al visitant espais com La Torre Blava Les rutes mostraran al visitant espais com La Torre Blava

Les visites, que es podran fer en català, castellà, anglès o francès, volen mostrar els espais patrimonials més destacats de la ciutat

Des d'aquesta setmana i fins el 26 d'agost l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Desenvolupament Local i Promoció de Ciutat, ha organitzat un programa de visites turístiques guiades, amb l'objectiu d'apropar als visitants que aquests dies són de vacances a la ciutat, el patrimoni, la cultura i la història de Vilanova i la Geltrú.

Gràcies a aquestes rutes, que es fan a peu, el visitant podrà gaudir de les places i carrers de la vila, així com conèixer els espais patrimonials més destacats com el Saló de Plens de l'Ajuntament, el campanar de l'església de Sant Antoni, el Castell de la Geltrú, la Torre Blava o el Port pesquer, entre d'altres.

Els itineraris guiats es faran tots els dimarts i dimecres dels mesos de juliol i agost, exceptuant els dies 4 i 5 d'agost per la seva coincidència amb la Festa Major, i es podran fer en català, castellà, anglès o francès. Per gaudir d'aquests recorreguts cal fer una inscripció prèvia a l'Oficina de Turisme situada al Parc de Ribes Roges s/n, tel. 938154517, o a l'adreça de correu electrònic: turisme@vilanova.cat. on també es podran adreçar per demanar més informació.

Les properes visites seran:

- Dimarts 14 de juliol:

LA MEMORIA DEL PASSAT: Itinerari a peu pel casc històric de Vilanova i la Geltrú i descobriment de la ciutat des de l`època medieval fins al segle XIX. Inclou la visita al Saló de Plens de l'ajuntament, al campanar de l'Esglèsia de Sant Antoni, i al Castell de la Geltrú.

Sortida a les 19 hores des del punt d'informació de turisme situat a la Rambla principal, cruïlla de Francesc Macià. Durada aproximada: 2 hores. Preu: 3€ pax

- Dimecres 15 de juliol:

L'HORITZÓ DEL MAR: El barri de mar és ple d'història. Itinerari per conèixer una vila marinera. Inclou la visita a la Torre Blava amb pintures de Josep Guinovart, al port pesquer i al Museu del Mar.

Sortida a les 19 hores, des de l'Oficina de Turisme situada al passeig del Carme s/n
Durada aproximada: 2 hores. Preu: 3€ pax
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00