Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/12/2011

Reconeixement a les empreses inclusives de la comarca

La Xarxa d'Empreses Inclusives del Garraf col·labora amb els projectes TIMOL i MATÍ    La Xarxa d'Empreses Inclusives del Garraf col·labora amb els projectes TIMOL i MATÍ

Deu empreses aposten per la inserció de persones amb discapacitat o bé amb problemes de salut mental, amb el suport de l'IMET

Deu empreses de la comarca del Garraf han incorporat, durant l'any 2011, una quinzena de persones dels programes d'inclusió TIMOL i MATÍ que desenvolupa l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de l'Insitut Municipal d'Educació i Treball (IMET). Aquesta desena d'empreses han contribuït a la inserció de 15 persones, 10 de les quals participaven del projecte TIMOL, mentre que les altres 5 eren participants del programa MATÍ.

L'acte de reconeixement que se celebrarà dijous 15 de desembre, té per objectiu posar de relleu el compromís d'aquestes empreses al respecte de la inserció de persones amb discapacitat o bé amb problemes de salut mental. Mentre dura el procés d'incorporació a les empreses, professionals de l'IMET ofereixen assessorament, suport en l'acollida i adaptació al lloc de treball i un seguiment continuat de la inserció d'aquestes persones.

L'acte de reconeixement se celebrarà el dijous 15 de desembre, a les 11 h, a la Sala d'Actes de l'IMET. Es preveu que hi assisteixi l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras; la primera tinent d'Alcaldia i regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat, Ariadna Llorens; el president de l'ADEG, Xavier Cardona i la representant de la Xarxa d'Empreses Inclusives, Anabel Garcia. Aquest acte de reconeixement s'inclou dins el projecte Xarxa d'Empreses Inclusives del Garraf. El projecte està subvencionat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00