Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/10/2013

Visita de la regidora d'Educació a l'escola Les Tereses

Els alumnes de 6è de primària van fer vàries preguntes a la regidora Llorens      Els alumnes de 6è de primària van fer vàries preguntes a la regidora Llorens

El centre ofereix totes les etapes obligatòries i dos cicles formatius de grau mig, d'administració i comerç

Aquest dimecres al matí la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, va visitar l'escola Les Tereses, una de les sis escoles concertades que hi ha a la ciutat i que compta amb una línia d'Educació Infantil i Primària; dues línies d'Educació Secundària Obligatòria i dos Cicles Formatius de grau mig, de comerç i d'administració, que també són concertats. El bon funcionament d'aquests cicles formatius va ser un dels temes que es van tractar durant la trobada que van mantenir la regidora d'Educació, Ariadna Llorens i el director de l'escola, Francesc Lázaro.

Segons la regidora d'Educació "els Cicles Formatiu de grau mig de l'escola les Tereses gaudeixen d'un gran reconeixement i d'una elevada inserció laboral". En aquest sentit, Frances Lázaro va explicar que "hem arribat a acords amb algunes de les empreses amb botigues a la ciutat com per exemple Inditex per tal que els nostres alumnes puguin fer el període de pràctiques als seus establiments".

Durant el recorregut per l'escola, la regidora Ariadna Llorens va coincidir amb la seva antecessora en el càrrec, Míriam Espinàs, qui actualment és tutora del centre. Ariadna Llorens, que va respondre algunes de les preguntes que van formular els alumnes de sisè de primària sobre la responsabilitat de la seva regidoria va destacar "la complicitat establerta pel fet de compartir la responsabilitat de l'àmbit de l'educació a la ciutat".

Com en anteriors visites a centres educatius de la ciutat, la regidora Ariadna Llorens va rebre demandes concretes, en aquests ocasió, sobre la possibilitat de millorar la connectivitat de l'escola a Internet mitjançant la fibra òptica. D'altra banda, també va rebre l'agraïment per part de l'equip directiu de Les Tereses per haver incrementant els ajuts a l'escolaritat que van destinats als alumnes amb necessitats educatives especials.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00