Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/12/2009

Novetats al calendari de la deixalleria mòbil per l'any 2010

S'incrementarà el servei de deixalleria mòbil amb 4 noves ubicacions i s'amplia l'horari de recollida

La Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ja té disponible el calendari de la Deixalleria Mòbil per l'any 2010. Un calendari que presenta novetats respecte a anys anteriors, les quals es posaran en marxa a partir del 2 de gener.

La nova empresa concessionària del servei (SUFI) incrementarà l'horari de recollida que, a partir de l'any vinent, es prestarà de dilluns a dissabte en torn de matí i tarda. (Fins ara el servei en dissabte només es prestava pel matí). A més, l'horari de recollida dels matins s'incrementa una hora i passa a ser de 10 a 14 hores. L'horari de tarda continuarà sent de tres hores, de 16 a 19 hores, i a l'estiu (del 15 de juny al 15 de setembre) l'horari de la deixalleria mòbil a la tarda serà de 17 a 20 hores.

Una altra de les novetats serà la incorporació de quatre nous punts de recollida. Els nous emplaçaments seran a la rambla de la Pau, cantonada amb la rambla de Josep Tomàs Ventosa; avinguda del Garraf cantonada amb l'avinguda del Penedès; plaça del Consolat de Mar; Parc de Baix-a-mar.

D'altra banda, de les 28 ubicacions existents, 20 oferiran el servei amb una freqüència quinzenal i 8 tindran una freqüència mensual.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00