Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/07/2012

Els joves empresaris de Vilanova i la Geltrú organitzen un sopar solidari dimecres vinent

Imatge d'arxiu de la presentació de les tapes solidàries Imatge d'arxiu de la presentació de les tapes solidàries

L'acte servirà també pel lliurament de premis de "Les Tapes Solidàries de Bon Rotllo"

El col·lectiu de Joves Empresaris de Vilanova i la Geltrú ha organitzat pel proper dimecres 25 de juliol un sopar solidari per tal de recollir fons que es destinaran a la Fundación Vicente Ferrer. L'acte s'emmarca en la trobada annual que, des de fa sis anys, venen celebrant a la tardor els emprenedors més joves de la ciutat. En aquesta ocasió les responsables d'enguany, Amelia Maestre i Anna Belchi, han volgut ampliar la trobada també a l'estiu.

Aquest esdeveniment, sota el nom Sopar Solidari Networking Km. 0, busca reunir persones de menys de 39 anys d'edat que s'estan fent càrrec d'algun negoci a la ciutat o a la comarca, i així potenciar les relacions comercials i les col·laboracions professionals en un moment de dificultats econòmiques. Amb l'eslògan "Agafem tots el mateix tren", les organitzadores volen conscienciar a tots els emprenedors que la situació actual fa que, ara més que mai, cal anar tots a una i potenciar les sinèrgies entre empreses. Per això, s'ha volgut ampliar el retrobament annual també al juliol.

L'acte del 25 de juliol, que es farà a La Daurada Beach Club, estarà precedit per l'entrega de premis a les 19.00 hores de Les Tapes Solidàries de Bon Rotllo que s'ha celebrat en les darreres setmanes a Vilanova i la Geltrú. Tot seguit, a les 20.00 hores la coach Begoña Cartagena farà una xerrada amb el títol "El valor de la solidaritat en el mon empresarial, de la competència a la coopetència". Seguidament es farà el sopar. Tot emprendedor que estigui interessat en assistir ha de fer l'ingrés del preu del sopar, 20 euros (dels quals 5 euros aniran destinats a l'acció solidària) al número de compte 0081 0050 19 0001373439 amb el seu nom i cognoms.

Per a més informació:
Amelia Maestre amelia@maestre.eu
Anna Belchi anna@finquesvoramar.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00