Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/05/2008

Representants de la regidoria d'Esports visitaran el SAM Omnisport de Mérignac

Alumnes d'ESO dels IES Manuel de Cabanyes i del Dolors Mallafré també aniran a la ciutat francesa agermanada amb VNG

Del 15 al 18 de maig, una delegació de la regidoria d'Esports, encapçalada pel regidor d'Esports de l'Ajuntament de VNG, Salvador Becerra, juntament amb una representant de la regidoria d'Agermanaments de VNG, farà una visita als seus homòlegs del SAM Omnisport de Mérignac.

L'objectiu és conèixer la gestió esportiva de Mérignac, posar en comú les diferents metodologies de treball emprades pels professionals d'esports i visitar les instal·lacions esportives. Amb aquesta acció es pretenen establir uns criteris d'actuació per dur a terme futurs programes conjunts d'intercanvis i accions esportives amb la ciutat agermanada.

A banda, alumnes d'ESO dels IES Manuel de Cabanyes i del Dolors Mallofré faran un intercanvi amb alumnes de l'Institut Bourran de Mérignac. Els alumnes del citat institut francés van estar a VNG del 3 a l'11 d'abril i ara, el jovent vilanoví estarà a la ciutat francesa del 15 al 23 de maig.

Els objectius de l'intercanvi són promoure l'aprenentatge del francès i del català, que el jovent que hi participi comparteixi experiències i aprengui altres realitats i formes de fer en altres països d'Europa.

Els alumnes estaran instal·lats a les cases de les famílies dels nois i noies que van acollir a VNG i el programa previst compta, entre d'altres activitats, amb visites culturals a la ciutat veïna de Bourdeus i a la badia d'Arcachon, a més a més d'assistir dos dies a classe al Collège Bourran. 

L'intercanvi compta amb una subvenció del programa 'L'Europe pour les citoyens' de l'Agència Executiva per a l'Educació, el Sector Audiovisual i la Cultura de la Unió Europea.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00