Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/05/2010

Obertes les inscripcions per a la catorzena edició del CUM

 Imatge d'un dels cursos del CUM, el 2009     Imatge d'un dels cursos del CUM, el 2009

La major part dels cursos s'inicien aquest mes de juny

'Els usos del temps des de la perspectiva de gènere'' és un dels cursos del Campus Universitari de la Mediterrània que es posen en marxa en els propers dies. La programació 2010 del CUM presenta un ampli ventall de propostes que inclouen àmbits com l'Educació; Societat, Cultura i Turisme; Economia i Empresa; Medi Ambient o Societat de la Informació.

La catorzena edició del CUM destaca per posar a l'abast del públic cursos que s'adrecen als professionals docents; al sector empresarial o bé als creadors amb festivals com el 'Blanc Festival', el 'Festival de Disseny Gràfic de Catalunya' o el 'Mobile Game Festival'.

Els cursos tenen el reconeixement com a crèdits de lliure elecció dins de la Xarxa Vives d'Universitats i per tant permet la seva convalidació en el currículum universitari de l'alumnat.

Les inscripcions per a qualsevol de les propostes que presenta enguany el CUM ja es poden formalitzar a l'IMET o bé al web http://www.campusmed.net/, on a més es pot consultar tota la programació.

El Campus Universitari de la Mediterrània és un projecte conjunt de l'Ajuntament de VNG, la Universitat Politècnica de Catalunya i l'Institut Europeu de la Mediterrània.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00