Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/04/2007

Signatura del conveni col·lectiu del personal de l'Ajuntament de VNG

Albert Sanabra, Joan Ignasi Elena i Jordi Torrents, aquest matí, al Saló de plens de l'Ajuntament de VNG  Albert Sanabra, Joan Ignasi Elena i Jordi Torrents, aquest matí, al Saló de plens de l'Ajuntament de VNG

Govern i representants sindicals han valorat l'acord, que té una vigència de quatre anys

El Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG ha acollit aquest migdia la signatura del Conveni col·lectiu dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament de VNG. 

L'acte, presidit per l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, suposa el punt i final a la negociació que han dut a terme els representants sindicals, sorgits de les eleccions sindicals de finals de 2006 i el regidor d'Economia, Règim Intern i Serveis Generals, Albert Sanabra. Segons ha manifestat Albert Sanabra, el govern municipal considera el conveni col·lectiu un bon acord tant per als treballadors municipals com per a l'Ajuntament i la ciutadania. 

Així mateix, el regidor d'Economia, Règim Intern i Serveis Generals ha afirmat que hi ha gran predisposició, per part del departament de Personal, de desenvolupar aquest acord en temes referents a la formació i la salut laboral, entre d'altres. Albert Sanabra ha afirmat que després de les eleccions el conveni, amb una vigència de quatre anys, es desenvoluparà de forma conjunta entre l'administració i els representants sindicals. 

Per la seva banda el president del Comitè d'Empresa, Jordi Torrents, ha manifestat que la voluntat de l'acord és poder oferir un millor servei a la ciutadania. Jordi Torrents també ha agraït als treballadors el suport i la paciència que han demostrat al llarg de tot el procés de negociació. Finalment, un cop formalitzada la signatura del conveni, l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena ha valorat la importància d'haver aconseguit aquest acord i sobretot el suport i la participació que han demostrat els treballadors i treballadores de l'Ajuntament tant en les eleccions sindicals com en el referèndum sobre el conveni col·lectiu.

 Joan Ignasi Elena ha negat que el personal municipal estigui desmotivat i ha afirmat que un dels aspectes més ben valorats per la ciutadania, en l'enquesta de satisfacció de la ciutadania, és el tracte que reben els ciutadans per part de la plantilla de l'Ajuntament de VNG. A l'acte de signatura del Conveni col·lectiu també hi ha assistit la segona tinent d'alcalde, Iolanda Sánchez, el regidor de Promoció Econòmica, Adolf Montoliu i el regidor de Serveis Viaris i Habitatge, Juan Luís Ruiz.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00