Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/07/2008

La cercavila de l'Imaginari celebra enguany el 10è aniversari

  Un dels balls que integren la cercavila de l'Imaginari  Un dels balls que integren la cercavila de l'Imaginari

Per commemorar l'efemèride s'han organitzat diferents activitats

El 6 d'agost farà deu anys que va sortir, per primera vegada, la Cercavila de l'Imaginari. Una activitat que ja forma part del calendari anual de festes, dins els actes de celebració de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú.

Per tal de celebrar l'aniversari s'han organitzat diferents activitats adreçades a tot tipus de públic, però pensades sobretot pels nens i nenes de Vilanova i la Geltrú. La primera de les activitats va tenir lloc el passat dissabte, 12 de juliol. Coincidint amb un dels assajos de la cercavila va tenir lloc un berenar amb els nens i nenes que enguany formen part d'un dels balls de la cercavila, i es va fer la recollida de fotografies per a l'exposició que es podrà veure durant la Festa Major d'enguany.

L'activitat va tenir lloc a l'Escola Municipal de Música Mestre Montserrat, espai on es fan habitualment els assajos. La festa va ser tot un èxit malgrat l'amenaça de pluja. A més, molts nens i nenes van portar fotografies d'altres anys per col·laborar amb l'exposició.

El proper dels actes s'ha programat pel dia 22 de juliol i consisteix en un Taller obert a tots els nens i nenes, on aprendran a guarnir amb elements dels balls de l'Imaginari un cartell gegant on es podrà llegir la frase 'Deu Imaginaris' i que posteriorment es penjarà al balcó de la plaça de la Vila.

Per últim, del 25 de juliol al 6 d'agost es podrà visitar a La Carpeta Moderna l'exposició de fotografies dels nens i nenes que al llarg d'aquests deu anys han ballat a La Cercavila de l'Imaginari.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00