Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/02/2011

VNG serà protagonista a 'Tot un món' de TV3

Participants de la vuitena jornada de 'La Ciutat t'acull'   Participants de la vuitena jornada de 'La Ciutat t'acull'

El programa, que es podrà veure aquest diumenge a les 14.15 hores, se centrarà en el projecte 'La Ciutat t'acull', que dóna la benvinguda als nous ciutadans i ciutadanes que s'estableixen a la ciutat

Vilanova i la Geltrú serà la protagonista, el proper diumenge, del programa de la Televisió de Catalunya 'Tot un món'. Aquest mostrarà com és una jornada del programa municipal 'La Ciutat t'acull', una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de VNG i la Regidoria de Convivència per a donar la benvinguda a totes aquelles persones que acaben d'establir-se a la ciutat.

A la sessió, que va ser la vuitena del projecte i va tenir lloc el passat 22 de desembre, hi van participar una trentena de persones que van rebre una visita guiada pel nucli antic de la ciutat, on van poder conèixer la història i els costums de Vilanova, tot passejant pels seus carrers i places.

'Tot un món' mostrarà de ben a prop la visita pels carrers i places de la ciutat, així com la recepció que es va oferir als participants al Saló de plens de l'Ajuntament a càrrec de l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, i de la regidora de Serveis Socials, Salut i Convivència, Encarna Grifell. A més a més, també comptarà amb diversos testimonis que parlaran sobre les seves vivències a la primera edició de 'La Ciutat t'acull'. 

El capítol s'emetrà diumenge 13 de febrer a les 14.15 hores, aproximadament, a TV3, i es repetirà el dijous 17 a les 11.30, 18.30 i 23.30 hores al canal 3/24. A més a més, a partir del dia 18 el capítol es podrà veure al web de TV3.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00