Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/10/2009

Oberta la convocatòria per a la tercera edició dels Premis E-mprendre

  Es convoca la tercera edició dels Premis E-mprendre Es convoca la tercera edició dels Premis E-mprendre

El termini finalitza el 30 d'octubre i el lliurament de premis es farà a finals de novembre

Fins al 30 d'octubre es poden presentar les candidatures a la tercera edició dels Premis E-mprendre a les millors iniciatives empresarials de persones emprenedores de 2009. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de VNG amb l'objectiu de reconèixer l'esforç innovador i emprenedor d'empreses i persones.

La convocatòria assenyala que els projectes presentats han de fomentar l'esperit emprenedor i donar suport a la iniciativa empresarial de recent creació; promocionar idees empresarials innovadores i viables que promoguin la creació de nous llocs de treball; contribuir al desenvolupament socioeconòmic de VNG i la comarca i donar suport a la creció d'empreses en l'àmbit dels Serveis a les Persones i a les Famílies. Pel que fa als requisits, cal que les empreses siguin una realitat abans de l'1 de gener de 2010 i que l'empresa creada tingui la seu social a la comarca del Garraf, entre d'altres.

El lliurament de premis es farà el 24 de novembre i la dotació econòmica serà de 2.500 euros per al primer premi, 2.000 euros per al segon premi i 1.500 euros per al tercer premi. Els Premis E-mprendre s'emmarquen en el projecte Advising del programa de suport a les Accions prioritàries de la Diputació de Barcelona.

El certamen està convocat per l'Institut Municipal d'Educació i Treball, l'Associació d'Empresaris del Garraf, Alt i Baix Penedès, la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf i la Regidoria de Desenvolulpament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de VNG amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Servei d'Ocupació de Catalunya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00