Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/04/2008

VNG celebra el Dia de la Terra

Per commemorar aquesta diada, el 22 d'abril, l'Ajuntament de VNG ha programat diferents actes lúdics i culturals

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant el Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA) ha organitzat diverses activitats al voltant del Dia de la Terra, que se celebra el 22 d'abril.

Fins al 24 d'abril es pot visitar al CRIA l'exposició Canvi climàtic. Mostra d'obres del II concurs creació ARTITERRA. Es tracta d'una mostra de 60 creacions artístiques de joves de la ciutat inspirades en el canvi climàtic. Hi ha participat alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de l'IES Dolors Mallafré. Dels treballs presentats es seleccionarà una proposta per reproduir en un mural per al CRIA. Així mateix el visitants a la mostra podran votar els treballs per tal de triar el mural guanyador d'aquest any.

A banda d'aquesta exposició, les activitats del Dia de la Terra inclouen una sessió de Cinema ambiental, amb la pel·lícula EARTH (TERRA), el divendres 18 d'abril, a les 22 hores, a Neàpolis. A més, també es realitzarà un taller per aprendre a muntar una cuina solar, el dissabte 19 d'abril, de les 10.30 a les 13.30 hores a la plaça de Lledoners. Finalment el diumenge 20 d'abril, a partir de les 10 hores, es farà una visita guiada a l'entorn de la Platja Llarga.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00