Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/09/2008

Sindicalistes asturians visten Vilanova i la Geltrú

 Recepció a una delegació d'UGT d'Astúries L'alcalde, la regidora d'Educació i Treball i el regidor de Serveis Viaris amb els sindicalistes asturians

Recepció a una delegació de la UGT asturiana agermanada amb la intercomarcal Garraf-Penedès-Anoia

Una delegació de sindicalistes de les comarques d'Oriente, de Siero-Piloña i d'Occidente d'Asturies visiten aquesta setmana Vilanova i la Geltrú convidats per la Unió Intercomarcal de l'Anoia, l'Alt Penedès i el Garraf de la UGT.
L'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena els ha rebut a l'Ajuntament, acompanyat per Míriam Espinàs, regidora d'Educació i Treball i per Juan Luís Ruiz, regidor de Serveis Viaris.
 
El secretari de la Intercomarcal, Francesc Rica ha explicat que la UGT de la comarca té una relació d'agermanament amb les delegacions d'Astúries i d'Andalusia, i que periòdicament intercanvien experiències. 

L'alcalde els ha lliurat un petit obsequi, com a record del seu pas per la ciutat i ha parlat de la situació de crisi econòmica. Joan Ignasi Elena ha explicat les mesures que s'han pres des del consistori de reduir la despesa corrent, asegurar la inversió pública i reforçar les partides d'educació i serveis socials.

Els sidicalistes asturians han vistat també l'empresa Prysmian, que els ha sorpès molt gratament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00