Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/04/2014

Prop de 150 parades durant aquest Sant Jordi

  Diada de Sant Jordi, a Vilanova i la Geltrú      Diada de Sant Jordi, a Vilanova i la Geltrú

La rambla Principal, la plaça de la Vila i la plaça de les Neus punts neuràlgics de la diada

La celebració a Vilanova i la Geltrú de la Diada de Sant Jordi ja és a punt. Enguany els visitant podran passejar entre les 148 parades que estaran distribuïdes, bàsicament, entre la rambla Principal, la plaça de les Neus i la plaça de la Vila.

A la rambla Principal es concentraran les parades de venda de roses i llibres, de floristeries, llibreries i entitats. També a la rambla, a l'alçada del Teatre Principal hi haurà la parada de la Xarxa d'Espais per la Llengua i dels Pabordes, mentre que al davant de l'Escola El Cim hi hauran instal·lades les parades del Grup de Pintors Aficionats de VNG, que exposaran les seves obres.

A la plaça de la Vila hi haurà el col·lectiu poètic La Lluna en un cove que, durant tot el dia, vendran les seves obres i també faran lectures de poesia pròpia, de 18 a 20 hores. En el mateix espai també hi serà l'Associació de Puntaires del Garraf, amb una mostra dels treballs realitzats pels alumnes, així com les parades dels Esplais de la ciutat, els quals realitzaran activitats infantils.

La plaça de les Neus concentrarà les parades dels artesans, que vendran articles relacionats amb la Diada de Sant Jordi, i a la plaça d'Enric Cristòfol Ricart s'hi farà una ballada de Sardanes, a partir de les sis de la tarda.

- Informació relacionada Revetlla de Sant Jordi a les biblioteques Joan Oliva i Armand Cardona
- Informació relacionada Programació especial Sant Jordi Canal Blau FM

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00