Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/07/2008

El programa de visites guiades de VNG proposa interessants recorreguts per la ciutat

Les visites tenen un preu de 3 euros Les visites tenen un preu de 3 euros

La regidoria de Desenvolupament Local i Promoció Ciutat organitza visites per als primers quinze dies d'agost

El Programa de Visites Guiades 2008 de l'Ajuntament de VNG ha organitzat diferents itineraris per conèixer indrets desconeguts de la ciutat, amb les següents propostes:

- Dia 6 i 14 d'agost, 'L'Horitzó del Mar': Itinerari per conèixer una vila marinera. Inclou la visita a la Torre Blava, decorada amb pintures de Josep Guinovart, al port pesquer i al Museu del Mar. Sortida des de l'Oficina de Turisme.

- Dia 7 d'agost, 'Vilanova i la Geltrú a dues rodes': Visita guiada en bicicleta per conèixer la ciutat d'una manera diferent. Servei de bicicletes per qui no en disposi, i sortida des de l'Oficina de Turisme.

- Dia 13 d'agost, 'La memòria del passat': Itinerari a peu pel nucli històric de Vilanova i la Geltrú i descobriment de la Vilanova indiana, amb inclusió de la visita al Saló de Plens de l'Ajuntament i al campanar de l'església de Sant Antoni. La sortida es farà des de la plaça de la Vila.

Les visites comencen a les 19 hores, amb una durada aproximada d'una hora i mitja, i un preu de 3 euros. Són català, castellà, anglès o francès.

Per rebre més informació i formalitzar les inscripcions cal adreçar-se a l'Oficina de Turisme, situada al Parc de Ribes Roges s/n, trucar al telèfon 938 154 517 o a través de l'adreça de correu electrònic turisme@vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00