Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/02/2012

Tot a punt pel Carnaval

Les Comparses, acte que atreu més visitants Les Comparses, acte que atreu més visitants

L'Ajuntament de VNG, l'Estació Nàutica i l'Agència Catalana de Turisme han realitzat accions per atreure visitants aquest cap de setmana

El Carnaval de Vilanova i la Geltrú arrenca avui, Dijous Gras, una setmana d'actes, amb la merengada i al vespre amb les xatonades de les entitats. Vilanova i la Geltrú aprofita el fet de comptar amb un dels carnavals més emblemàtics del país per atreure visitants en aquests dies, sobretot en els actes principals. En aquest sentit, s'han realitzat accions de captació de persones d'altres indrets, perquè puguin passar a la capital del Garraf el cap de setmana o el diumenge de Comparses.

L'Ajuntament de la ciutat ha realitzat una petita campanya de difusió als municipis de l'Eix Diagonal, amb anuncis a la premsa escrita (El 3 de Vuit, La veu de l'Anoia i Regió 7) i informació als mitjans de les tres comarques. D'altra banda, mitjançant la presència de Vilanova i la Geltrú a la fira internacional de turisme FITUR, fa un mes a Madrid, es van realitzar accions de promoció del Carnaval.

L'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú ha participat també en les accions de difusió del Carnaval i, entre d'altres, ha sortejat entre els clients dels allotjaments i restaurants de l'associació 6 passis dobles per veure les Comparses des d'un balcó a la plaça de la Vila. En total s'han recollit 631 butlletes de visitants de diversos municipis de Catalunya, així com de Saragossa, València i Andorra.

D'altra banda, el Carnaval de Vilanova i la Geltrú i les Comparses tindran ressò també internacionalment, a través d'un equip de televisió i premsa de Rússia que seran aquest cap de setmana a la ciutat. Aquest grup de periodistes són a Catalunya mitjançant l'Agència Catalana de Turisme i durant una setmana visitaran diferents indrets del país. Els seus reportatges es podran veure als programes "Neputevye Zametki" i "Khochú Znaty" del primer canal de la televisió russa i a la revista "Tourism & Leisure".

Consulteu el programa

Notícies sobre el Carnaval


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00