Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2008

L'Equip de Govern de l'Ajuntament de VNG fa una valoració molt positiva del ple de maig

L'equip de govern ha coincidit en l'alt grau de consens viscut en el darrer ple       L'equip de govern ha coincidit en l'alt grau de consens viscut en el darrer ple

Els responsables municipals destaquen l'alt grau de consens de totes les formacions polítiques en els grans temes de ciutat

L'equip de govern municipal ha fet una valoració molt positiva del desenvolupament del ple municipal d'aquest dilluns 5 de maig.

L'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena ha volgut destacar l'alt grau de consens aconseguit en temes de ciutat. El Pla de millora urbana del Nucli Antic, l'Ordenança sobre l'estalvi d'aigua, l'Ordenança reguladora dels Establiments Musicals i de Restauració de Pública Concurrència o l'Ordenança municipal reguladora dels Aparcaments a Vilanova i la Geltrú, son per Joan Ignasi Elena un bon exemple d'aquest consens entre totes les formacions polítiques.

El segon tinent d'alcalde, Tomàs Álvaro, també ha agraït i felicitat el treball de tots els partits per trobar consens en temes importants per a la ciutat. Voluntat que, segons Tomàs Álvaro, també s'ha vist reflectida en la creació de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) o en la constitució d'una Entitat Pública Pública Empresarial Local (EPEL) per a Neàpolis.

D'altra banda, la primera tinent d'alcalde, Iolanda Sànchez, ha explicat que una comissió, integrada pels portaveus municipals, treballa actualment en la reforma del Reglament Orgànic Municipal (ROM). Un dels objectius és poder crear un ROM més modern i participatiu on els temes de ciutat siguin la prioritat alhora de debatre'ls en els plenaris. Delimitar el nombre de mocions o avançar l'horari dels plens, són algunes de les propostes que estan damunt la taula, a l'espera de ser debatudes i consensuades per tots els partits amb representació municipal.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00