Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/05/2008

L'Organisme Autònom del patrimoni crea el directori dels museus de VNG

  El document recull l'oferta museística de la ciutat   El document recull l'oferta museística de la ciutat

Aquest nou producte de difusió recull, en un mateix document, els diferents centres de la ciutat

L'Organisme Autònom de Patrimoni ha creat el Directori dels Museus de Vilanova i la Geltrú. Un nou producte per la difusió dels museus de la ciutat.

El nou directori aporta informació de cada museu en català, castellà i anglès, així com informació pràctica com adreces, horaris, etc. Aquest material està destinat principalment a les oficines de turisme, i altres punts d'informació, i enfocat bàsicament al visitant nacional i internacional, amb l'objectiu de donar a conèixer els museus de la ciutat al públic de fora de Vilanova.

D'altra banda s'ha creat un segon producte, seguint el mateix disseny, per informar de les activitats de cada equipament. D'aquesta manera cada museu, i sempre sota un mateix disseny, disposarà d'un full per incloure les seves activitats i exposicions.

Amb aquest nou producte, juntament amb la renovació de la web de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i els enviaments digitals de les activitats, l'Organisme Autònom de Patrimoni enceta una nova línia de difusió dels equipaments museístics de la ciutat i de les activitats que generen al seu voltant.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00